South Sudan

Kami perusahaan ngarah pasar di Émbaran & Komunikasi téknologi anu didorong produk sareng jasa anu dirancang pikeun individu, perusahaan, sareng organisasi pamaréntah di panjuru dunya.

The Bhojpur Consulting caters to the South Sudan market through our regional sales representatives. We do not have business entity here, but you can reach our contacts at the following

Global
  • Voice: +1 (628) 200-4199
  • Fax: +91 8788682735
Please feel free to contact us directly, if you have any queries further.